Акцент

Хто з мерів міст провалив найбільше власних обіцянок

Майже п’ять років тому в Україні відбулися місцеві вибори, під час яких нових мерів обирали зокрема й обласні центри країни. Вибори міського голови Хмельницького пройшли у два тури. З великим відривом від свого опонента перемогу здобув Олександр Симчишин, який набрав тоді майже 60% голосів.
Наразі з 2015 року Олександр Симчишин дав 177 запевнень містянам і його слова не розійшлися з ділом. Сьогодні міський голова Хмельницького — єдиний мер в Україні, який ще до завершення першої каденції виконав майже всі передвиборчі обіцянки.
Рейтинг безвідповідальності очолюють два міські голови: Харкова — Геннадій Кернес та Рівного — Володимир Хомко. Обидва за час каденції не виконали по 34% обіцянок.
Друге місце антирейтингу посідає мер Херсона Володимир Миколаєнко, який провалив 31% обіцянок.
Далі йде міський голова Києва Віталій Кличко, який не впорався із 30% обіцянок.
Замикають першу десятку ті, хто найгірше впорався з обіцянками: міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та Борис Філатов — міський голова Дніпра. Обидва не виконали по 23% обіцянок.
Мер Тернополя Сергій Надал провалив 20% обіцянок, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків наразі провалив 19% обіцянок, а його колега з Чернігова Владислав Атрошенко — 18%.
Найкращий результат у міського голови Хмельницького Олександра Симчишина, який поки що не виконав усього 10% обіцянок.

За матеріалами Інформаційного ресурсу ednist.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *