на часі

Щоб було тепло взимку

Доки надворі літо, комунальники готують місто до зими. Роблять це, як завжди, з великою відповідальністю, намагаючись не лише вкластись у визначені терміни, а й виконати все заплановане якісно.

На сьогодні МКП “Хмельницьктеплокомуненерго” уже виконало значний обсяг ремонтних робіт. Зокрема, до опалювального сезону вже готові 20 з 55 котелень та 19 з 62 центральних теплових пунктів, а також 135 житлових будинків з 576, які перебувають на обслуговуванні МКП “Хмельницьктеплокомуненерго”. Виконані також планові режимно-налагоджувальні роботи на 32 котлоагрегатах.
Готуючи теплове господарство до опалювального сезону 2020-2021 років, МКП “Хмельницьктеплокомуненерго” виконує й інвестиційну програму підприємства на 2020 рік, а також програму соціально-економічного розвитку міста Хмельницького. Відтак за два місяці комунальники вже замінили теплові мережі підприємства на попередньо ізольовані труби, які забезпечать надійну теплоізоляцію та захищатимуть метал від корозії. Протяжність виконаних робіт — понад кілометр із запланованих трьох кілометрів у двотрубному вимірі. А це 11 об’єктів на восьми вулицях міста. Також відновлено ізоляцію теплових мереж, де вона була порушена, загальною площею 290,3 кв. м та встановлено два котли КОЛВІ-500 у котельні на вул. Зарічанській, 2, а ще на дев’яти котельнях відновлені лінії рециркуляції на котлоагрегатах з встановленням дев’яти рециркуляційних насосів. Це дозволить підвищити ефективність теплопостачання і збільшить термін експлуатації котлів без ремонту.
Водночас комунальники завершили технічну заміну конвективних частин, димогарних та екранних труб на котлах чотирьох котелень за адресами: вул. Горбанчука, 1, вул. Сковороди, 11, вул. Свободи, 44, вул. Купріна, 12. Технічно переоснащено котельні на вул. Гречка, 10/1, вул. Майборського, 5 із заміною двох застарілих мережевих насосів на нові сучасні енергоефективні фірми Wilo з кращими технічними характеристиками. А в котельнях на вул. Водопровідній, 48 та на вул. Гречка, 10/1 вже капітально відремонтовані когенераційні установки та замінені 10 засувок діаметром 150-250 мм на теплових мережах. Продовжуються роботи з облаштуванням побутових приміщень у котельні на вул. Кам’янецькій, 46/1, 48/1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *