Подія

Подарунки і приємні сюрпризи для медиків

Минулого тижня, який передував Дню медичного працівника, винуватці свята ледве встигали приймати вітання й подарунки. Висловити вдячність, прихильність, захоплення роботою лікарів у складний період пандемії коронавірусу було чимало охочих. Зокрема, до медиків міської дитячої лікарні завітали працівники Хмельницького міськвиконкому. І, звичайно ж, не з порожніми руками. Подарунків було багато: лазерний принтер, сенсорні та ліктьові диспенсери для подачі дезінфікуючого розчину, кілька тисяч літрів рідини для обробки різноманітних поверхонь, кулер для води. А родзинкою став смачний торт. Від усіх працівників виконкому міської ради лікарів та медсестер привітав Едвард Тришневський, завідувач відділу планування діяльності та стратегічного розвитку підприємств міста.
Дякуючи гостям, головна лікарка дитячої лікарні Наталя Зимак-Закутня зауважила, що колектив приємно вражений такою увагою: “Ми всі нині потребуємо підтримки, навіть просто моральної. Тому такі речі зворушують до глибини душі”.
Зрештою, ця ініціатива особлива, адже подарунки для медиків придбані за власні гроші працівників міськвиконкому. За словами Ірини Бачинської, начальниці управління організаційно-інформаційної роботи, ідея була обговорена з усіма працівниками. У підсумку до акції долучилися 222 людини, що дало змогу завезти подарунки у три медичні заклади міста: крім міської дитячої, ще в міську лікарню та перинатальний центр.
А для медиків міської інфекційної лікарні справжнім сюрпризом виявилися привітання і подарунки від “Молодіжного центру”. Молоді хмельничани вручили лікарям та медсестрам 40 літрів концентрованого дезрозчину. Гроші на його придбання збирали протягом місяця. Владислав Гребенюк, директор КУ “Молодіжний центр”, задоволений, що спеціалісти й волонтери центру спрацювали оперативно. Гроші збирали з допомогою соцмереж. Було організована акція “Розмалюй і допомагай”. Кожен охочий міг придбати розмальовку, долучившись таким чином до благодійності. Створювалися відеоролики, аби зацікавити більше молоді. Завдяки спільним старанням вдалося назбирати 1500 гривень. Зрештою, тут важлива не сума, а бажання молоді допомагати медикам у такий складний період, усвідомлення особистої ролі у суспільних процесах. Це круто, що молоді хмельничани відчувають свою вагомість і можливість допомогти!
Медики всіх закладів, які отримали подарунки з нагоди свята, щиро подякували за вітання. Така увага й підтримка ще довго грітимуть їм душу, наснажуватимуть у непростий час боротьби з коронавірусом. Наша любов додаватиме їм сили.

Ольга Наскальна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *