Кримінал

Сімейна драма

У селищі Теофіполь чоловік наніс своїй цивільній дружині дев’ять ножових ран, п’ять із них — проникаючі. У край важкому стані потерпіла перебуває в місцевій лікарні.

Сімейні стосунки між Сергієм та Марією вже давно перейшли у так звану гарячу фазу. Спільних дітей не мали, тож поєднував їх лише спільний дах над головою. Жінка вже думала розірвати стосунки, але ж у паспорті вони й так не були зафіксовані та й прожити без чоловіка в сільській місцевості важко, навіть якщо він надмірно заглядає в чарку. А Сергій пив, як кажуть, безбожно. Коли дурман вивітрювався з його голови, чоловік слізно просив пробачення і Марія його прощала.
Того вечора, коли чоловік вчергове прийшов додому “під шафе”, нерви в Марії здали. Слово за слово і сварка переросла в бійку. Чоловік зненацька вхопив зі столу кухонного ножа і кинувся на дружину. Вже після першого удару Марія втратила рівновагу і рухнула на підлогу, але Сергій продовжував наносити удар за ударом.
Згодом експерти нарахували на тілі жінки дев’ять ножових поранень в ділянці грудей і черевної порожнини, причому п’ять із них виявились проникаючими. Стікаючи кров’ю, жінка зуміла вирватися з лапищ озвірілого чоловіка і буквально виповзти на ґанок будинку. Сусіди, які почули її крик, прибігли на допомогу. “Швидкою” жінку доставили до районної лікарні й одразу прооперували. Нині її стан медики оцінюють як стабільно важкий. Водночас медики повідомили поліцію про трагедію. Приїхавши на місце події, правоохоронці затримали лиходія.
За фактом замаху на життя відкрите кримінальне провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *