Місто і влада

Почесних громадян міста побільшає

Спеціальна комісія пропонує поповнити когорту почесних громадян міста достойними хмельничанами. Нещодавно відбулося її перше засідання з визначення кандидатів на присвоєння звання “Почесний громадянин міста Хмельницького”. На розгляд запропоновано дві кандидатури на присвоєння найвищого для нашого міста звання: Це — Гнат Петрович Чекірда (1920-1990) — клопотання від Хмельницької обласної організації Національної спілки архітекторів України та Олександр Андронікович Відоменко (1931-2017) — клопотання від Громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону “Плоскирівська сотня”.
З метою вивчення громадської думки комісія надає інформацію про кандидатів і пропонує хмельничанам визначити найдостойнішого серед них. Ознайомитися з біографіями кандидатів можна на сайті Хмельницької міської ради.
Відповідно до Положення про звання “Почесний громадянин міста Хмельницького” до 26.06.2020 року буде вивчено громадську думку щодо кандидатів. Віддати свій голос за них можна за номером телефону: 70-23-19 (департамент освіти та науки Хмельницької міської ради).
Варто нагадати, що нині Хмельницький має 69 почесних громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *