Споживач

Газовики ні на мить не припиняють подачу газу

Як соціально відповідальна компанія “Хмельницькгаз” працює в цілодобовому режимі і в умовах карантину. Екстрена аварійна служба 104 оснащена всіма необхідними засобами захисту та, постійно дезінфікуючи спецавтотранспорт, виїжджає на виклики та вже опрацювали майже чотири тисячі виїздів.

Тож складний для усіх час показав здатність миттєво реагувати та мобілізувати необхідні зусилля й засоби, аби споживач не відчув перебоїв з газом та отримував усі необхідні послуги цілодобово. Окрім того, мав можливість постійного зворотного зв’язку з газовиками.

Аварійно-диспетчерська служба 104 зараз особливо затребувана, тож довелося працювати і в умовах пожежі — під стовпами диму та полум’я, виїжджати на нічні виклики та перекривати засувки, припиняти подачу газу, аби не допустити нещасних випадків та аварійних ситуацій, а також часто бути навіть психологами. Адже, до прикладу, недавній випадок, коли споживачка, миючи вікна, зірвала газовий кран та надто переживала, аби не сталося вибуху в будинку. Ризикуючи власним здоров’ям та життям, без перебільшення, газівників можна назвати навіть героями нашого часу, на рівні з екстреними службами 102,103,101.

Але насправді — це просто повне розуміння покладених зобов’язань та відповідальність газорозподільної компанії, які вже відпрацьовані до автоматизму десятиліттями.

Доставка ж блакитного палива без перебоїв здійснюється в усі, без винятку, населені пункти області. Газовики ж постійно контролюють процес, аби споживачі залишались вдома та були в безпеці. А це — майже 18 тисяч газопроводів в області та складного газорегулюючого обладнання.

Вирішуємо всі питання дистанційно, бережемо здоров’я споживачів

Відтак і всі центри обслуговування клієнтів оперативно перейшли в онлайн режим, розуміючи, що в цей складний час споживачі повинні мати цілодобовий зворотний зв’язок з “Хмельницькгазом”. Тож ви залишаєтесь удома, а ми працюємо, аби клієнти берегли своє здоров’я.

Наразі споживачі з будь-яких питань можуть звертатися у Контакт-центр за тел. (067) 01-14-104, а також вирішувати всі питання через дистанційні сервіси 104: Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільні додатки, вайберботи, Телеграм-канал. А ще “Хмельницькгаз” подбав та максимально спростив реєстрацію у Особистому кабінеті. Тож всього за три кроки, набравши (067) 01-14-104 – кожен має можливість пройти Експрес-реєстрацію та отримати цілодобовий доступ до свого рахунку та повністю керувати ним.

104 для 103”

Розуміючи відповідальність та навантаження на медичних працівників, газовики системно їм допомагають. Щоденно водії підвозять до роботи та доставляють додому майже 50 медичних працівників по всій області. Крім того, “Хмельницькгаз” уже передав медичним закладам благодійної допомоги на понад 1 млн грн. Медичні захисні халати, пальне, захисні окуляри, фартухи, медичні маски, постільна білизна — все те, що зараз так необхідно. Адже біда — одна на всіх, а медики, як ніхто, нині на передовій, щоденно ризикуючи своїм життям та здоров’ям.

Як же з розрахунками за доставку?

Попри це, за доставку блакитного палива споживачі вперше за багато років сплачують лише трохи більше 70%, що є критично для газорозподільної компанії, адже саме кошти з доставки — єдине джерело життєдіяльності підприємства, а також виконання Інвестиційної програми, що дозволяє утримувати в належному технічному стані всю систему та забезпечувати роботу екстреної служби 104.

Олександр Надольний, комерційний директор АТ “Хмельницькегаз”:

Через борги за доставку газу у майже 30 млн грн — “Хмельницькгаз” вимушено відтерміновує ряд першочергових робіт з обслуговування газорозподільної системи Хмельницької області. А це вкрай небажано, адже система зношена, функціонує ще з 1947 року, тому потребує ремонтів, заміни, обслуговування. А також борги — це неможливість сплачувати податки та виплачувати заробітну плату майже двом тисячам газовиків, які цілодобово контролюють процес доставки та забезпечують роботу екстреної служби 104.

Тож “Хмельницькгаз” дякує всім, хто оплатив та вчасно розраховується за послуги з доставки та звертається з проханням оплачувати рахунки за доставку (розподіл) до 20 числа щомісяця або по можливості.

Як заплатити за доставку газу з дому за допомогою сервісів 104.ua?

  • через Особистий кабінет на сайті 104.ua.
  • через чат-бот “7104ua” у Viber чи Telegram
  • через мобільний додаток 104Mobile для Android
  • через мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone

Також споживачі молодшого віку можуть долучитися та допомагати вести рахунки та сплачувати послуги своїм батькам, сусідам, старшим родичам. Адже це успішно можна робити з дому, не відвідуючи людних місць.

За інформацією “Хмельницькгазу”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *