На замітку

Поновлено рух автобусів і маршруток

З вівторка, 12 травня, у нашому місті
частково відновлено пасажирські
перевезення на автобусних маршрутах.

Рішення про це ще минулої п’ятниці ухвалив керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня на території міста, заступник міського голови Володимир Гончарук.
Однак встановлено певні обмеження. Отож їхати у маршрутках та автобусах під час карантину дозволено за наявності службових посвідчень та проїзних документів, виготовлених управлінням житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради для конкретних категорій працівників (так звані спецквитки). А саме: закладів та установ незалежно від форми власності, які забезпечують охорону здоров’я, продовольче забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, об’єктів критичної інфраструктри, які мають безперервний промисловий цикл; сфери оборони, правопорядку, цивільного захисту та житлово-комунального господарства міста; осіб, які виявили бажання бути донорами крові.
Маршрутки курсуватимуть з понеділка до п’ятниці до 21.00, у вихідні і святкові дні до 20.00. Проїзд здійснюватиметься у межах кількості місць для сидіння. Обов’язкова умова — наявність у пасажирів засобів індивідуального захисту. Перелік маршрутів, які відновили
роботу з 12 травня:

№2А Вул. Північна — Ракове
№21 “Катіон” — Автостанція №1
№22 “Катіон” — Озерна
№23 “Катіон” — Книжківці
№24 Книжківці — “Сілістра”
№26 Вул. Північна — “Катіон”
№27 Озерна — Ружична
№29 Озерна — “Катіон”
№30 Озерна — Вул. Щедріна
№35 Озерна — “Катіон”
№38 Вул. Північна — Озерна
№39 Озерна — Вул. Волочиська
№40 Ружична — Лезневе
№46 Вул. Північна — Лезневе
№47 Перший Парковий — “Катіон”
№49 Озерна — “Катіон”
№50 Вул. Волочиська — Вул. Заводська
№51 “Катіон” — Ракове
№54 Дачі “Електроніка” — Лезневе-2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *