Кримінал

Спокуса онлайн

У Хмельницькому правоохоронці затримали злов-мисників, які вчиняли розбійні напади на іноземців

Завзяті на вигадку хлопці з Хмельницького вирішили підзаробляти на іноземцях, які шукали розваг в Інтернеті. Аби все виглядало так, щоб і комар носа не підточив, до “співпраці” запросили 30-річну мешканку одного з районів області. Саме вона на сайтах знайомств підшукувала чоловіків, які радо запрошували її до своєї країни, обіцяючи оплатити переліт та щедро віддячити за спільно проведений відпочинок.
Втім роль жінки була зовсім іншою. Вона вигадувала історії про свою нещасливу долю, про бідних і хворих батьків, які потребують лікування і їх ні на кого залишити і при цьому дуже шкодувала, що не має змоги вирватися з дому. Щодня жінка інтригувала та спокушала своїх потенційних жертв, запрошуючи на побачення в себе на батьківщині. Коли ж любителі любовних пригод погоджувались, жінка ще раз майстерно нагадувала їм про свої злиденні статки.
Далі “підключалися” її подільники, які чатували на іноземних гостей у готелі, де вони мали зустрітися зі своєю новою знайомою. За декілька хвилин до зустрічі жінка телефонувала приїжджим і просила відчинити двері готельного номера. Та замість неї до помешкання вривалися молодики, які били потерпілих і забирали цінні речі та гроші.
Затримали зловмисників на черговій афері опівночі 27 квітня. Жертвою зловмисників виявився 47-річний громадянин Туреччини. Стосовно кримінального тріо правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Всім трьом уже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Як запобіжний захід суд усім підозрюваним обрав тримання під вартою на період досудового розслідування без можливості внесення застави.
Наразі слідчі дії тривають. Правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення подібних злочинів.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *