Від слова до діла

Ремонт доріг — процес постійний

Хмельницький — одне з небагатьох міст України, де дороги ремонтуються впродовж останніх чотирьох років постійно і планово, а не лише перед виборами, як було раніше. Не припиняється цей процес і нині, під час карантину.
Поточний ремонт уже здійснено на вулиці Соборній — на ділянці від вулиці Вайсера до Прибузької, вулиці Подільській — від Кам’янецької до Шестакова. Роботи виконувало комунальне підприємство по будівництву, ремонту та експлуатації доріг. Працівники цього підприємства також продовжать ремонтні роботи на вулиці Кам’янецькій — на відрізку від вулиці Подільської до вулиці Глушенкова.
За інформацією відділу з ремонту вулично-дорожньої мережі управління житлово-комунального господарства міської ради, цьогоріч заплановано поточний ремонт й інших вулиць міста, зокрема: Шевченка, Проскурівського підпілля, Володимирської, Пилипчука, Купріна, Пілотської, Гальчевського, Молодіжної, Інститутської, Тернопільської, Храновського, Пушкіна, Будівельників, Курчатова, Озерної, Вокзальної… Загалом — це понад 130 об’єктів, у тому числі й суцільним методом.
Так, розпочато підготовчі роботи до поточного ремонту дорожнього покриття (суцільного улаштування покриття з асфальтобетонної суміші асфальтоукладальником) на вулиці Свободи — на ділянці від вулиці Вайсера до вулиці Прибузької. Суцільним методом також буде оновлено дорожнє покриття на вулицях Трудовій (ремонтні роботи заплановані на відрізку від вулиці Чорновола до вулиці Пілотської), Чорновола — на ділянці від вулиці Госпітальної до Гальчевського, Кам’янецькій — поблизу перехрестя з вулицею Купріна, Панаса Мирного — на ділянці від будинку №5 у напрямку до вулиці Залізняка. Планується влаштування асфальтобетонного покриття суцільним методом і на вулиці Свободи — на ділянці від вулиці Шевченка до вулиці Проскурівської.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *