анонс

Тотальний карантин: нові обмеження впроваджені в Хмельницькому

З 24 квітня в Хмельницькому  громадський електротранспорт працюватиме у спецрежимі – перевозитиме виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста.

В години пік — з 6.00 до 10.00 ранку  та з 16.00 до 19.00 тролейбуси перевозитимуть лише пасажирів із спецквитками.

У інші години тролейбусний транспорт працює у звичному режимі (з дотриманням карантинних заходів, які застосовувалися раніше).

Таке рішення прийняв 23 квітня  штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.

На сьогодні у місті вже видано майже 24 тисячі спецквитків для працівників закладів та установ незалежно від форми власності, які забезпечують охорону здоров’я, продовольче забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, об’єктів критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл.

Містян, які виявили бажання бути донорами крові,  перевозитимуть на підставі посвідчення донора крові або на підставі довідки, що видається донору за місцем медичного обстеження чи забору крові. Працівники сфери оборони, правопорядку, цивільного захисту та житлово-комунального господарства міста можуть користуватися громадським транспортом за наявності службових посвідчень та проїзних документів, виготовлених управлінням житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради, інформує Хмельницька міськрада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *