COVID-19

Захисні костюми хмельницьким медикам

Представники команди Симчишина разом із БФ “Волонтери Поділля” передали дві сотні захисних костюмів у різні медичні заклади міста. Відтепер працівники Хмельницької міської, дитячої лікарень, центру первинної медико-санітарної допомоги, лікувально-діагностичного центру та міської стоматологічної поліклініки забезпечені відповідними багаторазовими костюмами. Виготовлені вони з медичного антибактеріального водовідштовхувального матеріалу — спанбонда. Також костюми підлягають автоклавуванню в пароформаліновій камері для обробки.
“Такі заходи підвищеної безпеки потрібні, оскільки будь хто може бути носієм коронавірусної інфекції. Тому в першу чергу ми повинні забезпечити лікарів засобами індивідуального захисту. Частково купуємо їх за кошти міського бюджету, але так само раді будь-яким благодійним організаціям, підприємствам міста, які допомагають і вносять свою лепту в боротьбі з епідемією”, — зазначив заступник міського голови Володимир Гончарук.
Розуміємо, що цього не достатньо, адже потреба лікарень у різних засобах захисту набагато більша. Тому звертаємося до всіх небайдужих, хто може допомогти в забезпеченні наших медиків.
Благодійна допомога для боротьби з COVID-19 у Хмельницькому: р/p UA 02 3154 0500 0002 6007 0524 2230 4 в АТ КБ “ПриватБанк”, МФО 315405, Отримувач: БФ “Волонтери Поділля” ЄДРПОУ 39374887.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *