Споживач

За доставку газу можна сплачувати з дому

Хмельницькгаз” дякує усім споживачам за своєчасну оплату послуг з доставки газу та звертається з великим проханнямсвоєчасно, до 20 числа щомісяця оплачувати за надані послуги з доставки блакитного палива.

Адже на початок квітня подоляни сплатили лише 62% вартості послуг доставки, тож борг склав 27 мільйонів гривень. Через таке різке зниження оплат, у “Хмельницькгазі” критично не вистачає коштів для виконання всіх необхідних робіт по забезпеченню безперебійної доставки.

Поки споживачі вдома – аварійно-диспетчерська служба “104”, ремонтні бригади та інші експлуатаційні служби, працюють цілодобово у надзвичайному режимі. Також дистанційно працює і Центр обслуговування клієнтів та Контакт-центр за номерами (067) 01-14-104, (0382) 742-104.

“У нинішній складній ситуації, ми докладаємо усіх зусиль, аби безперебійно доставляти газ, адже це — життєвонеобхідний ресурс, — розповідає Олександр Надольний, комерційний директор АТ 2Хмельницькгаз”. Окрім того, введено мораторій на відключення споживачів від газопостачання, за виключенням випадків несанкціонованого втручання.

Чому необхідно обов’язково розраховуватися за надані послуги?

Верховною Радою було ухвалене рішення про тимчасове скасування пені та штрафних санкцій за протермінування платежів. Однак, ніхто не відміняв оплати в повному обсязі наданих послуг навіть в умовах карантину. Тому “Хмельницькгаз” звертається з проханням оплачувати рахунки за доставку газу до 20 числа щомісяця, аби гарантувати безперебійну доставку газу до домівки кожного клієнта.

Як заплатити за доставку газу з дому за допомогою сервісів 104.ua ?

  • через Особистий кабінет на сайті 104.ua.
  • через чат-бот “7104ua” у Viber чи Telegram
  • через мобільний додаток 104Mobile для Android
  • через мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone

Увага! Зареєструвати миттєво Особистий кабінет на сайті 104.ua можна, подзвонивши до контакт-центру за номером 067-01-14-104 і повідомити оператору номер особового рахунку, який зазначено у квитанції кожного клієнта або адресу. Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач в СМС отримає логін та пароль до нього.

Також споживачі молодшого віку можуть допомогти старшим в користуванні та налаштуванні даних онлайн-сервісів або самостійно обслуговувати їх рахунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *