З життя громади

Найкращі великодні прикраси готові!

Днями завершився конкурс “Великодні декорації – 2020”, організований управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради. Юні хмельничани разом з батьками та вчителями проводили майстер-класи з виготовлення великодніх прикрас онлайн. Усього на конкурс надійшло 24 відеозаписи дитячих робіт.

Переможців визначали в різних вікових категоріях. Серед дітей 6-10 років з 11 надісланих робіт перше місце посіла Варвара Цапліна, яка виготовила “Великодню гірлянду”. Друге місце розділили Єлизавета Макаришена зі своєю “Великодньою тарілочкою” та Марія Максимова, яка створила “Великодню гілочку”. А третє місце в Артема Мазура з  його «Великоднім кошиком” та Іллі Сидорчука з “Великоднім деревцем”.

Активними учасниками конкурсу були  хлопчики та дівчатка  у віковій категорії 11-13 років. Серед них найкращу роботу виготовила Марія Варук – “Великоднє відерце”.

Друге місце за “Великоднього кролика з фетру” та “Великоднього кролика з пластиліну” посіли  Владислав Блажков та Анна Процюк. А третє – Іван Мельник, який виготовив “Великоднє курча” та Карина Волинець зі своєю «Обʼємною листівкою”. Також третє місце присудили Дарині Гуменюк за неординарну роботу “Дерево-магніт”.

У найстаршій категорії учасників – віком від 14 років перемогла Дарія Яковлева за роботу “Великодня мотанка”. Друге й третє місця посіли Людмила Богуславська з помічницями за “Декор великодніх яєць” та Тетяна Підопригора з сином за “Декупаж яйця”.

Всі учасники отримають дипломи та грамоти на свої електронні адреси.

Роботи конкурсантів можна переглянути за посиланням https://www.facebook.com/hmmolodsport/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARAb-bKaFzAe3Kp1RTkXlwzOHNuUze4miAgPYjxCX1nvM0i9LnvqVHyPkKvGV899ci0F6l3RKHpFTreта https://molod-sport.khm.gov.ua/ “Під час оцінювання  конкурсу враховували якість відео, те, як учасники змогли пояснити спосіб виготовлення прикраси. Адже ці майстер-класи можуть стати корисними кожному, хто готується до Великодня, роботи стануть гарним подарунком для близьких. Такий конкурс онлайн проводимо вперше. Це досить цікавий досвід, раді, що відео  конкурсантів залишаться в соціальних мережах”, – зазначила спеціаліст міського управління молоді та спорту Олена Соболєва.

Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *