Акція

“Хмельницькгаз” долучився до всеукраїнської ініціативи “Підвези медика на роботу”

Підтримайте таку необхідну справу – допомагайте нашим лікарям.

Вимушене ведення в Україні та на Хмельниччині карантинних заходів щодо подолання та нерозповсюдження коронавірусної інфекції, значно ускладнило медичним працівникам можливість добратися до своїх робочих місць. Оскільки значна частина лікарів добирається до закладів охорони здоров’я з віддалених мікрорайонів та сіл Хмельницької області. Наразі “Хмельницькгаз” доставляє до лікарень майже 50 лікарів на території всієї Хмельниччини.

Тож газорозподільна компанія без вагань підтримала звернення та ініціативу Президента України та Міністерства охорони здоров’я з доставки медиків до роботи. Тому на постійному зв’язку з органами влади та щоденно вивчає потребу в доставці спеціалістів.

Нині найбільше здійснюється підвезення медичних працівників у Віньковецькому, Старокостянтинівському, Городоцькому, Деражнянському та Волочиському районах, а також у місті Хмельницькому. Крім того, налагоджена взаємодія з органами влади і медзакладами щодо моніторингу та вивчення подальшої потреби у довезенні лікарів.

Зараз, як ніколи, важлива допомога кожного з нас. Адже лікарі не можуть запізнитись на роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *