Новини

Від коронавіруса в Україні померли 11 людей

Кількість інфікованих коронавірусом в Україні за останню добу збільшилася на 62 особи. Всього за офіційними даними на 30 березня в країні налічується 480 хворих. Також продовжує зростати число смертей – на сьогодні в Україні 11 померлих від COVID-19.

 Перший летальний випадок зафіксований у Чернівцях. Ще два  у Київській області.2 людини одужали в Києві. Всього в столиці підтверджено 102 випадки захворювання.

Найбільшу кількість (27) виявлено в Печерському районі, в Солом’янському районі хворіють 16 чоловік, в Голосіївському – 14, в Дарницькому – 13, у Святошинському – 8, в Шевченківському – 7, в Оболонському – 6, в Подільському – 5, в Деснянському – 4, в Дніпровському районі коронавірус виявлений у 2 осіб. Також коронавірус виявили у голови  Запорізької ОДА. Всі родичі чиновника – в самоізоляції.

Київ продовжує лідирувати по захворюваності (102 лабораторно підтверджених випадки), в Чернівецькій області заразилися вже 75 осіб, стрімко зростає кількість заражаенних в Тернопільській і Черкаській областях.В Хмельницькому-2 хворих і одна підозра .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *