Офіційно

Коронавірус. Хмельницький

16 березня в міськраді відбулось засідання оперативного штабу, на якому було прийняте рішення з протидії розповсюдження інфекції коронавірусу.

Як і планувалося, всі масові заходи, навіть якщо чисельність людей не велика, переносяться на час, коли карантин буде відмінено.

Прийоми громадян посадовцями міської ради переводяться в телефонний режим.

Всі абонентські служби комунальних підприємств закриваємо вже сьогодні.

ЦНАП сьогодні працює до 15.00 з перервами, надалі, можливо, буде прийняте рішення про припинення його роботи на період карантину і переведення надання послуг в електронний режим.

Продовжуємо дезінфікувати громадський транспорт тричі на день. Водії, кондуктори приватного і комунального транспорту забезпечуються рукавичками, масками і респіраторами. Також дезінфікуємо зупинки громадського транспорту.

Дезінфікуємо території ринків.

Від завтра розпочинаємо дезінфекцію центральних вулиць міста.

УМК розпочинають дезінфекцію багатоквартирних будинків.

Перша партія експрес-тестів уже в інфекційній лікарні. Тести придбані за кошт міста, від держави тести досі не надійшли.

У медзакладах міста є 40 апаратів штучної вентиляції легенів і 12 кисневих концентраторів. Процедура з придбання нових уже триває.

Лікарі та медперсонал, які працюватимуть із хворими з підозрою на коронавірус, отримають муніципальну доплату.

Медики інфекційної лікарні забезпечені всім необхідним для індивідуального захисту.

На перший час є костюми індивідуального захисту в усіх амбулаторіях.

Міська рада виділяє додатково 5 млн грн на заходи щодо протидії поширенню вірусу. Ведуться перемовини з придбання всіх необхідних засобів.

Вся офіційна інформація буде розміщуватися на сайті Хмельницької міської ради, офіційних сторінках Хмельницької міської ради, управління охорони здоров’я міста в соцмережах.

За потреби карантинні заходи будуть оперативно посилюватися. Слідкуйте за оновленнями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *