Кримінал

Трагедія на вул. Шевченка, 6

О 15.00 7 березня чоловік з оголеним торсом на підвіконні восьмого поверху багатоповерхівки на вулиці Шевченка, 6 привернув увагу перехожих. За півгодини до цього за цією адресою виїхала швидка допомога. Хтось повідомив, що в під’їзді будинку лежить з ножовим пораненням чоловік. Приїхавши на місце події, медики надали потерпілому допомогу і доставили до лікарні. Про цей факт вони повідомили поліцію. Від мешканців будинку правоохоронці дізналися, що в одній із квартир, скоріш за все, є ще потерпіла жінка, крики якої вони чули, та двоє неповнолітніх дітей, а той, хто вчинив злочин, зараз погрожує викинутися з вікна.
Як з’ясувалось, 44-річний чоловік раніше судимий, викинув з квартири чоловіка, якого підрізав, а потім зарізав свою дружину. На місце події прибули всі екстрені служби. Згодом чоловік передумав здійснити самогубство. Він зачинив вікно і замкнувся в квартирі. Операція з його затримання ускладнювалась тим, що в квартирі перебували діти. Здатися поліції чоловіка вмовила його мати через чотири години перемовин.
Речниця ГУ НП України у Хмельницькій області Інна Глега повідомила, що о 18.20 спецоперація завершилась. Її проводили бійці спецпідрозділу КОРД. Чоловіка затримали. Також вона підтвердила факт загибелі жінки 1982 року народження, яка була дружиною затриманого. Стало відомо й те, що пораненого чоловіка прооперували і його життю нічого не загрожує, а двох дітей, які перебували в помешканні, забрала до себе їхня тітка. За цим фактом відкрите кримінальне провадження. За попередньою версією, трагедія сталася через ревнощі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *