Кримінал

У Хмельницькому затримали квартирного злодія

До поліції надійшло повідомлення від 40-річного місцевого жителя про те, що невідомий проник у його приватний будинок, звідки викрав значну суму коштів та цінні речі.
Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники Південно-Західного відділення поліції спільно з колегами з управління карного розшуку ГУНП менше, ніж за добу, встановили особу зловмисника і затримали його. Крадієм виявився 36-річний хмельничанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Слідчі з’ясували, що чоловік готувався до злочину заздалегідь, прихопивши з собою знаряддя злому. Дочекавшись, поки господарі роз’їдуться у своїх справах, він відтиснув фомкою вікно, проник усередину і виніс з будинку чималу суму коштів, дороговартісні прикраси, техніку, завдавши значної матеріальної шкоди.
Під час обшуку в затриманого поліцейські вилучили частину викрадених речей і грошей. Решту, за його словами, чоловік роздав за борги. Наразі ця інформація перевіряється.
“Домушнику” вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 (крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до шести років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд узяв його під варту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *