Місто і влада

Дипломи від “Школи сучасного лідера”

55 випускників освітньо-просвітницького проєкту міської ради “Школа сучасного лідера” отримали дипломи. Нагороджувала випускників куратор проєкту, керуючий справами міськвиконкому Юлія Сабій.

Звертаючись до молоді, посадовець зазначила, що, якщо є бажання досягти успіху, потрібно мати чітку мету і йти до неї. Важливо, щоб ця мета була благородною й корисною для інших. При цьому слід бути щирими, великодушними та милосердними. Для здійснення мрій та задумів потрібні сміливість і відповідальність. Стимулює досягати успіху й віра у людей, які поруч.
Протягом трьох днів “Школи сучасного лідера” старшокласники міських шкіл засвоювали головні принципи комунікації з лідерами учнівського самоврядування “Нова генерація міста”, дізнавалися, як створювати громадські організації, з міською “Профітренінг-студією” та вивчали мотиваційні пориви лідерства з головою громадської організації “Молодь за краще майбутнє” Лесею Романюк. Зокрема, вона зазначила, що молодь має бути щасливою, досягаючи лідерства. А тому слід розуміти емоційну основу його прагнення. Це може бути бажання зробити світ кращим або задоволення власного егоїзму.
“У “Школі сучасного лідера” отримав мотиваційний заряд змінювати на краще не лише місто, а й світ, — ділиться враженнями учень НВК №9 Тарас Радейкін. — Загорівся бажанням поширювати свої ідеї. Наприклад, заохочую молодь допомагати притулкам для тварин. В майбутньому хотів би очолити такий притулок. А також турбуватися про сиротинці, допомагати обездоленим. Уже знайшов однодумців. Цікаво було послухати про досвід керуючого справами міськвиконкому Юлії Сабій, яка навчила не здаватися в досягненні своїх прагнень”.
Наступний етап проєкту “Школа cучасного лідера” запланований на березень.

Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *