Сьогодення

Увага — карантин!

Через підвищення рівня захворюваності учнів закладів загальної середньої освіти міста Хмельницького на грип і гострі респіраторні інфекції та у зв’язку з необхідністю профілактики їх епідемічного розповсюдження з 31.01.2020 року освітній процес у 18 навчальних закладах призупиняється. Про це повідомляє департамент освіти і науки Хмельницької міської ради. Це:

– гімназія №2 м. Хмельницького;

– Хмельницький колегіум ім. В.Козубняка;

– Хмельницький ліцей №17;

– НВО №1 “Школа-дитячий садок”;

– НВО №5 імені С.Єфремова;

– НВО №28;

– НВК №2;

– НВК №4;

– НВК №6;

– НВК №7;

– Хмельницький ліцей №15 ім. О.Співачука;

– СЗОШ І-ІІІ ступенів №27 ім. Д.Іваха;

– СЗОШ №33;

– загальноосвітня школа І ступеня №4;

– СЗОШ І-III ст. №13 ім. М.Чекмана;

– СЗОШ І-ІІІ ступенів №21;

– СЗОШ І-ІІІ ступенів №22 ім. О.Ольжича;

– СЗОШ І-ІІІ ступенів №24.

Лікарі нагадують про необхідність дотримуватися санітарно-гігієнічних вимог до регламентованого мікроклімату та режиму провітрювання приміщень, вологого прибирання з використанням засобів дезінфекції, що дозволені законодавством до застосування. Забезпечити тимчасове відсторонення від роботи працівників у разі появи симптомів грипу та гострих респіраторних інфекцій. Забезпечити працівників антисептиками для дотримання ними правил особистої гігієни. Забезпечити наявність на інформаційних стендах інформації, пам’яток з профілактики грипу та гострих респіраторних інфекцій.

Нагадаємо, що 30 січня на карантин закрили шість шкіл Хмельницького: гімназію №1, середню загальноосвітню школу №18 ім. В.Чорновола, навчально-виховний комплекс №10, середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №25 ім. Івана Огієнка, спеціалізовану школу І ступеня №30, спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №8. Саме в цих закладах було зафіксовано високий відсоток захворювань учнів.

Рішення було прийнято на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке відбулося під головуванням заступника міського голови Анатолія Нестерука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *