Від редактора

Дорогі наші читачі!

Ви вже отримуєте нашу газету? Якщо ні, то “Проскурів” чекає на вас. І не слухайте тих, хто каже, що читати вже не модно. Це не правда. Адже у світі електронної інформації газетні шпальти залишаються привабливими для тих, хто не побіжно знайомиться з інформацією, а любить читати. Більше того, газету можна читати будь-де, не прив’язуючись до Інтернету, та й отримувати одразу повний комплект інформації, де вона вміло скомпонована.
Читаючи нашу газету, ви завжди будете в курсі подій, які відбуваються в місті, ви знатимете, що робить для громади наша місцева влада, про проблеми та здобутки хмельничан, про цікавих людей, про тих, хто слугує взірцем патріотизму, людяності, сили духу, і про тих, з ким наше життя стає світлішим і барвистішим. На відміну від новин з Інтернету, ми друкуємо лише правдиву та перевірену інформацію.
Запитуйте в нас — і ми відповімо, порадимо, проконсультуємо, адже маємо задля цього чимало тематичних сторінок: юридичну, медичну, сторінку корисних порад та жіночих історій — всього 16 сторінок, чотири з яких кольорові.
“Проскурів” можна передплачувати щомісяця, раз у квартал, на півроку, на рік — як вам зручно. Щоб зекономити кошти на доставці газети, можна передплатити її в редакції за адресою: вул. Прибузька, 2 і забирати самостійно.
Будемо вдячні за ваші поради й відгуки. Віримо, що ви так само, як і ми, любите “Проскурів”!
Дякуємо всім, хто з нами!

Лариса Світловська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *