Фотофакт

Рівні умови для всіх

За рішенням виконкому Хмельницької міськради у парку
імені М.Чекмана демонтували п’ять МАФів

У листопаді 2019 року в підприємців, які здійснювали свою діяльність на території парку, закінчився термін договорів, відтак вони мали самостійно демонтувати свої кіоски і за бажанням на рівні з іншими підприємцями брати участь у конкурсі на розміщення тимчасових споруд.
За місяць до закінчення терміну всіх їх про це повідомили. Втім залишати зручні торговельні місця, за оренду яких сплачувалась досить низька ціна, підприємці бажання не мали. Відтак п’ять МАФів були демонтовані коштом КП “Парки і сквери міста Хмельницького” і вивезені на територію КП “Хмельницькбудзамовник”.
“Договори, згідно з якими працювали приватні підприємці, мали термін дії до листопада. За місяць до закінчення цього терміну їх повідомили, що споруди потрібно демонтувати. Тепер же власники МАФів зможуть їх забрати лише після того, як відшкодують витрати на демонтаж”, — коментує начальник міського управління ЖКГ Василь Новачок. За словами посадовця, рішення ще щодо семи тимчасових споруд прийматиметься на черговому засіданні міськвиконкому.
Згодом у Хмельницькій міській раді планують затвердити розташування і кількість кіосків у парку.
“Ми плануємо провести конкурс на розташування МАФів. Переможці зможуть встановити тимчасові споруди. Їх у парку буде не більше двадцяти”, — зазначив Василь Новачок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *