З життя громади

Добрі справи — добре слово

4 грудня з нагоди Міжнародного Дня волонтера на урочисте засідання зібралися волонтери навчальних закладів міста. Про багатогранність та специфіку їх роботи розповіли волонтери Олена Наральник, Діана Костриця та Леся Трубнікова, які є флагманом волонтерської роботи в закладах профтехосвіти Хмельниччини. А учениця СЗОШ №1 Галина Тимчук розповіла про свої поїздки разом з волонтерами на Схід, коли доставляли подарунки дітям Донбасу від учнів Хмельницького. На завершення виступу вона сказала, що весь народ України прагне миру, але не за будь-яку ціну.
На завершення урочистого засідання голови обласної та міської рад ветеранів відзначили кращі волонтерські загони, які працюють в навчальних закладах міста.
5 грудня відбулося урочисте засідання волонтерів первинних ветеранських організацій, де було підбито підсумки роботи і намічені плани на майбутнє у програмі “Дійти до кожного”.
Досвідом роботи поділились керівники ветеранських клубів Іван Романов, Валентина Дегодь, Раїса Польова.
Міський голова Олександр Симчишин відзначив десять кращих волонтерів Хмельницького, яким секретар міської ради Михайло Кривак вручив грамоти й подарунки. А голова обласної ради ветеранів Володимир Купратий відзначив активістів з волонтерів низових ветеранських організацій, а 36 активістів волонтерського руху були відзначені головою міської ради ветеранів Гаптульмуніром Садиковим.
То ж від усієї душі радію, що за свої добрі справи волонтери почули слова подяки.
Валентина Коляденко, керівник волонтерського центру “Пенсіонер”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *