Фотофакт

“Перевтомився”

Народний депутат України Микола Стефанчук заснув у сесійній залі Верховної Ради

“Слуги народу” б’ють рекорди. Ще не встигли вщухнути пристрасті навколо скандального відео з головою комітету з питань зовнішньої політики у Верховній Раді Богдана Яременка, який під час засідання листувався з повіями та народного депутата Киви, який у кріслі парламенту рукоблудив, як в об’єктив камер потрапив ще один “Слуга народу”, наш земляк Стефанчук-молодший.
Народний депутат фракції “Слуга народу” Микола Стефанчук, якого хмельничани обрали по 187-ому мажоритарному округу, заснув під час засідання Верховної Ради.
Відео курйозу парламентаря виклали в YouTube журналісти Букви.
Депутат заснув під час виступу одного з колег. Але невдовзі його розбудив депутат-кавеенщик Юрій Корявченков (Юзік). Він допоміг колезі по парламенту не проспати якоїсь законодавчої ініціативи.
“Я не сплю, просто повільно моргаю. Нардеп від “Слуг народу” вирішив трохи відпочити”, — підписали журналісти, які зафільмували Стефанчука.
Нагадаємо, що народний депутат Микола Стефанчук досить “плідно” працював у Верховній Раді. Разом із групою депутатів фракції “Слуга народу” він зареєстрував законопроект №2371 про скасування адміністративної відповідальності за самогоноваріння.
Довідка:
Миколі Стефанчуку 38 років. Водночас він закінчив аж три виші. Паралельно з навчанням, починаючи з 2006 року, займався викладацькою діяльністю. З 2016 року пацював старшим науковим співробітником юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. За час навчання та роки викладацької діяльності Микола Стефанчук встиг стати власником двох квартир у Хмельницькому, площею 81,6 кв м та 139,6 кв м, а також земельною ділянкою 0,5 га у Ярмолинецькому районі. З 2015 року проживає в столичній квартирі, площею майже 157 кв м, яка належить його дружині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *