Місто і влада

Ремонт доріг продовжується

Нових та відремонтованих доріг цього року побільшало. Водночас, ремонтуючи покриття суцільним методом, дорожники виконують ямковий ремонт асфальтобетонного покриття. Більшість із запланованих поточних ремонтів уже зроблено.

Лише впродовж серпня проведено поточний ремонт дорожнього покриття у різних мікрорайонах міста, а саме на вулицях Гоголя, Шептицького, Гайовій, Заводській, Трудовій (від Прибузької до проспекту Миру), Вокзальній, Володимирській, Панаса Мирного, Свободи (від Зарічанської до Вайсера), Пілотській, Козацькій, Водопровідній, Кооперативній, Прибузькій, Глушенкова та Заболотного.
Зараз дорожники працюють на вулицях Верхній Береговій, Подільській, Геологів, Староміській, на внутрішньо-квартальній дорозі від Старокостянтинівського шосе, 1 до навчально-виховного об’єдна-ння №1.
Також триває поточний ремонт тротуарів з мощенням тротуарною плиткою: на Львівському шосе, 47 і 47/2, на вулиці Кам’янецькій в районі перехрестя з вулицею Прибузькою (від пішохідного переходу в напрямку набережної), на вулиці Героїв АТО, поблизу дошкільного навчального закладу №34 “Тополька”.
На черзі поточний ремонт вулиць Соборної (від Подільської до Прибузької), Проскурівської, Київської, Героїв Крут, Європейської.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *