Проект

“Бюджет участі” чекає на креативні ідеї містян

Мешканці міста, яким виповнилось 16 років і які хочуть брати участь у розвитку міста та мають цікаві ідеї, з 2 до 21 вересня 2019 року можуть подати свої проекти для участі у конкурсі “Бюджет участі”. Ідеї, які наберуть найбільше голосів, будуть реалізовані за кошти міського бюджету у 2020 році. На ці цілі наступного року передбачається виділити 3 мільйони гривень. Обсяг коштів на реалізацію одного проекту — до 150 тисяч гривень.

Тематика проектів повинна бути спрямована на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду міста, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку і бути загальнодоступною. Їх можна подавати через всеукраїнську платформу “Громадський проект”. У паперовому вигляді — в управління адміністративних послуг (вул. Соборна, 16). Проект автор має подати особисто. Від одного автора може надходити не більше двох проектів.
Оцінка проектів та виставлення їх на голосування відбуватимуться з 23 вересня до 6 листопада, етап голосування за проекти — з 7 до 21 листопада. Проекти-переможці будуть відомі до 29 листопада.
Голосування здійснюватиметься виключно через сервіс “Громадський проект”. Голосування та ідентифікація особи можуть бути і в управлінні адміністративних послуг.
З основними умовами та Положенням про бюджетування за участю громадськості “Бюджет участі” міста Хмельницького на 2020-2022 роки можна ознайомитись на сайті Хмельницької міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *