З життя громади

Прапор з фарб Холлі

День прапора в нашому місті відзначили й по-молодечому. Громадська організація “Молодь за краще майбутнє” та Молодіжний центр організували 23 серпня біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка видовищний флеш-моб “Кольоровий пробіг свободи”.

Хлопці та дівчата, діти, озброївшись синьо-жовтою фарбою, одночасно підкинули її вгору. У повітрі на мить зависла хмара диму з фарб Холлі синього і жовтого кольорів національного прапора — синього і жовтого.

Участь у флеш-мобі взяли сотні юних хмельничан, за словами голови ГО “Молодь за краще Майбутнє” Лесі Романюк, на святковій забаві витрачено 20 кілограм сухої фарби.

Далі розфарбовані учасники дійства з прапорами пройшли центральними вулицями міста до майдану Незалежності. Тут їх чекав танцювальний спільний танець єдності.

Яскравим дійством привертаємо увагу до важливої дати для України — Дня прапора. — говорить Леся Романюк, —. Подібні молодіжні акції загартовують молодих патріотично, обʼєднують молодь. Було дуже приємно, коли на наші патріотичні заклики відповідала навіть малеча. Це свідчить про те, що ми таки патріоти. Такі акції нагадують про важливість національних символів, гасел, тих простих речей, які доводять, що разом ми — єдина Україна! Символізувала наша акція й прагнення молоді, заголом українців до свободи, від ворогів, вибору, дій…”, — каже Леся Романюк.

Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *