Від редактора

Не втратьте шанс стати відомим

До Дня міста заплановано чимало цікавих конкурсів. Прийом
заявок уже розпочато. Покваптеся!

Так, з 1 липня активно триває прийом заявок на традиційний конкурс на кращий благоустрій “Хмельницький — наш дім”. До участі в конкурсі запрошуються підприємства, установи, організації, управляючі муніципальні компанії, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, мешканці багатоповерхових та приватних будинків, юридичні та фізичні особи. В конкурсі виділено сім номінацій. Прийом заявок триває до 15 вересня.

Цього року започатковано новий конкурс, приурочений до Дня міста, “Привітай рідненьке місто з Днем народження”. Розрахований конкурс на дітей від 7 до 14 років. Головні вимоги конкурсу: індивідуальна робота дитини та відповідність темі.

Не обійдеться святкування Дня міста без традиційного конкурсу фотографій “Хмельницький крізь об’єктив”. Прийом заявок розпочався 1 серпня. Головна вимога — на світлинах має бути відображене життя міста у будь-яких його проявах. Участь у конкурсі можуть брати і професійні фотографи, й аматори, місце проживання учасника конкурсу теж не має значення.

Також цьогоріч вдруге проводитиметься конкурс іміджевого відео “Promisto”. Взяти участь у конкурсі можуть усі громадяни України, незалежно від місця проживання чи сфери занять, студії чи компанії, творчі колективи, які спеціалізуються на створенні відеопродукції. Прийом заявок триватиме до 15 вересня.
З детальною інформацією про конкурси можна дізнатися на сайті Хмельницької міської ради https://khm.gov.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *