Про Хмельницький

Кіно у жанрі екшн

 У Мистецькому дворику дитячої музичної школи №1 ім. М.Мозгового 8 серпня відбулася зустріч з режисером та кіносценаристом нового пригодницького фільму “Між крадіїв” Дмитром Бевзюком.
Дмитро закінчив Львівську політехніку і працював режисером монтажу на одному з місцевих каналів, а в 2014 році створив аматорську кіностудію “Bad Rabbits Foundation”, яка власне й зніматиме нову стрічку. І хоча сам хлопець та його однодумці лише пробують себе в кіно, їхні роботи вже стали популярними. Це — короткометражні стрічки про життя підлітків та старшокласників “У нас був шкільний бал” та “Bad ladies”.
Натомість “Між крадіїв” — уже повнометражний фільм про головного героя Марка та його напарника, котрі обʼєднуються для боротьби з контрабандою. Часто героям доводиться потрапляти у непрості ситуації, викликані їхніми необдуманими вчинками. Але треба рухатися далі, попри все! Саме цього і вчить фільм.
Для зйомок використовуватимуться локації міста. “Хмельницький перетвориться на справжній Голівуд”, — стверджує Дмитро Бевзюк. Щодо акторів, на зйомки збираються запросити фахову акторку зі столиці, а взагалі кожен може знайти у соцмережах режисера Дмитра Бевзюка і попроситися знятися в кіно, хоча б у масовці.
Презентувати “Між крадіїв” планують в кінці 2020 року. А поки що шукають фінансової підтримки для зйомок.

Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *