Культура

Дні моди в Хмельницькому

17 серпня в рамках проекту МО/ДНІ в місті відбудеться фінальний показ колекцій одягу місцевих виробників. Проект спрямований на підтримку молодих дизайнерів та спеціалістів у сфері фешн-індустрії. В Хмельницькому його реалізують удруге.


Окрім фінального показу, відбулися заходи модного спрямування. Зокрема 8 серпня на Fashion talk у приміщенні WineTime стилісти розповідали, як закласти основу правильного крою, фасону й обрати речі, що будуть максимально функціональними.
11 серпня під час модного сніданку в MYATA EspressoBar спеціаліст індустрії краси Юлія Дмитришена навчала правильному догляду за обличчям та відкривала секрети вибору косметики.
Завтра, 16 серпня, у Мистецькому дворику (вул. Проскурівська, 18) відбудеться передпоказна вечірка від event agency “Estetika Music Event”. А наступного дня у фінальному показі моди братимуть участь сім колекцій учасників конкурсу, три з яких стануть головними переможцями й отримають грошову винагороду.
Нагадаємо: проект Мо/Дні — двічі переможець міської програми “Громадські ініціативи”. Торік — це був фешн-фестиваль показів дитячого та дорослого одягу, основним вектором якого стала підтримка локального виробництва.

Цього року заснована конкурсна програма для молодих дизайнерів міста. Учасники надсилали свої ескізи та фото готових колекцій для розгляду та участі у фінальному показі разом з відомими виробниками міста.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *