Фотофакт

За крок до фінішної прямої

Будівництво двоповерхового садочка у мікрорайоні Лезневе триває. Стіни будівлі вже утеплені, днями муляри взялися фарбувати фасад. У середині приміщення прокладені каналізаційні та електромережі. Збудована й автономна котельня.
Нагадаємо, дитячий садок на вулиці Шостаковича, 28а почали зводити торік у серпні. Він розрахований на 120 дошкільнят. Площа ділянки, на якій триває будівництво, складає 0,8293 га. На першому поверсі розмістяться три групи дітей: молодша, середня і старша з повним набором приміщень (вітальнею, ігровою і спальною кімнатами, туалетами), а також господарсько-адміністративною частиною (медична кімната, кабінет завідувача, кімната персоналу, кухня, пральня). Кожна з груп, крім основного входу з загального коридору, матиме самостійні (евакуаційні) виходи назовні.
На другому поверсі, крім трьох груп з такими ж приміщеннями, як і на першому, будуть зала для музичних та гімнастичних занять, методичний кабінет і технічні приміщення. Крім основної будівлі навчального закладу, зведуть трансформаторну підстанцію, літні навіси для кожної групи, резервуар для дощових вод, пожежний резервуар та самопливний колектор. Будівництво ДНЗ, яке обійдеться бюджету в понад 30 мільйонів гривень, планують завершити наступного року.
Ольга Сєргеєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *