Місто і влада

Заради здорової нації

Поле для гри у міні-футбол із штучним покриттям у НВК №9, що у мікрорайоні Ракове, на території СЗОШ №№ 8, 27, сучасний спортмайданчик у ліцеї №17, багатофункціональні майданчики поруч із загальноосвітніми школами №25,та №6, два у мікрорайоні Гречани на стадіоні “Локоматив”.
Цей перелік можна продовжувати, адже за три останні роки лише в Хмельницьких школах збудовано сім нових сучасних спортивних майданчиків, на які з бюжету міста витрачено майже девять мільйонів гривень. І це, не враховуючи нові футбольні, волейбольні, баскетбольні поля для дітвори та молоді у дворах та зонах відпочинку.
На цей рік місто виділило знову майже 9 мільйонів гривень для будівництва спортивних майданчиків ще у семи навчальних закладах.
Вже з вересня нове футбольне поле зі спортивними доріжками і усім неохідним для занять фізкультурою на повітрі матимуть учні загальноосвітньої школи №19, що в Ружичній. Вартість цього проєкту склала майже 1,5 мільйона гривень.
Зараз тривають роботи з облаштування спортивних майданчиків у ЗОШ №7, НВК №4 та гімназії №1. В загальноосвітній школі №25 виконано більшу частину роботи з облаштування майданчика, залишилася ще одна черга.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *