Сьогодення

Хмельничани відпочивали по-американськи

Протягом двох днів гостям заходу пропонувалися розваги в американському стилі. Серед заокеанських ігор та спортивних змагань — метання дисків, бейсбол, американський футбол…
Добряче розважили публіку веселі жваві ігри “Джанга”, плювання насінням кавуна, стрибки в мішках та перетягування канату. Переможці змагань отримували маршмелоу — солодощі з цукру та кукурудзяного сиропу, інколи яєць, схожі на жувальну гумку.
Цікавим був і майстер-клас з приготування барбекю. Охочі вчилися готувати швидкі страви на тліючому вугіллі. Процедура схожа на приготування шашлику, але має свої секрети та особливості. Усім до смаку прийшлися майстер-класи. Охочі частувалися смаженими овочами та м’ясом.
Після того, як підкріпилися, гості на пікніку почастувалися й стильною музикою. Їх розважали місцеві гурти та американський колектив “Cisco & The Racecars”. Музиканти з Арізони у Хмельницькому вдруге, минулоріч співали у міському Будинку культури. В рамках музичної програми учасники пікніка познайомилися з музичним стилем “блюгарс”. Це — народна американська музика, яка поєднує ірландські, шотландські та американські музичні мотиви.
Коли простір над Бугом огорнула романтика сутінок, люд дивився цікаве американське кіно просто неба. На підвісному екрані транслювалися стрічки “Не хвилюйся, він далеко не піде” та “Шпигунська гра”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *