Місто і влада

Олександр Симчишин на Муніципальному форумі в Одесі

Хмельницький міський голова узяв участь у XV Муніципальному форумі в Одесі, який організувала Асоціація міст України. Форум зібрав голів громад, урядовців, експертів, представників Ради Європи, інших міжнародних організацій для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування.
Програма форуму передбачала три тематичні дні: День діалогу з владою, День Конгресу місцевої та регіональних влад Ради Європи і День відкритого врядування та економічного розвитку українських міст.
Зібрання стало майданчиком для дискусій та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, подальшої децентралізації влади, відкритого врядування, підтримки економічного розвитку громад, реформування ЖКГ тощо.
Як зазначає Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на своїй сторінці у Фейсбук: “Ділимося досвідом, отримуємо нові ідеї, програми, проекти. Приємно було почути від одного з авторів методичних рекомендацій підготовки Статуту громади, що за базу брався саме Статут громади Хмельницького”.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *