Місто і влада

У Хмельницькому відбувся Investment Talks

Організаторами форуму стали Міжнародний саміт мерів, UkraineInvest, Хмельницька міська рада та Агенція розвитку міста. Серед учасників заходу — представники влади міста, бізнесу, громадськості та гості з-за кордону.
Презентацією інвестиційних можливостей обласного центру захід відкрив міський голова Олександр Симчишин. Діалог стосувався інвестиційної привабливості міста, досвіду роботи з місцевими та зовнішніми інвесторами. Міський голова подякував представникам іноземної бізнес-спільноти: IMEXBURO, Horizon Capital, EBA, MNG Group, а також Посольствам Австрії, Норвегії за об’єктивну оцінку високих інвестиційних можливостей регіону.
Комерційний радник посольства Австрії в Україні Хелена Хаселбергер зізналася, що про Хмельницький чула багато гарних відгуків під час презентації нашої країни на економічному форумі у Відні. Отож хоче дізнатись більше про інвестиційний потенціал міста, аби зрозуміти, чим зацікавити австрійських бізнесменів. Організатори заходу переконані: тільки в тісній співпраці влади міста і бізнесу можна отримати високий результат. Підтримує цю думку і Хмельницький міський голова. Олександр Симчишин запевнив, що наше місто має чималий потенціал та всі складові, які задовольнять будь-якого інвестора. Організатори Investment Talks кажуть, Хмельницький може бути цікавим для вкладень у такі сфери, як туризм, торгівля та легка промисловість. Про інвестиційну привабливість Хмельницького говорять і дослідження.
Учасники заходу дізналися про досвід іноземного бізнесу в Україні, про потреби та виклики для інвесторів і про те, що є найбільш переконливим під час прийняття рішення щодо інвестування.

Вікторія Стандрійчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *