Сьогодення

Літній вечір і кіно просто неба…

Таку романтику хмельничанам влаштувала хмельницька молодіжна громадська рада 12 червня. У парку Молодіжному відбулося відкриття “Вуличного кінотеатру”. В рамках проекту кожні два тижні щосуботи ввечері у Молодіжному парку відбуватимуться перегляди цікавих кінострічок. Звісно, якщо погода не завадить. Усі кіноперегляди анонсуватимуться в Фейсбук. До організації заходу долучилося й міське управління молоді та спорту.
“Фільми обираємо шляхом голосування. Фішка в тому, що співпрацюємо з провідними кінокомпаніями. Показуватимемо лише стрічки зі збереженням авторського права. Тому анонсуватимемо їх лише за тиждень до показу. Проект не комерційний, вхід вільний. Розпочинатимуться фільми о 21.00 чи 22.00. А з 20.00 відбуватиметься розважальна програма: дискотеки, ігри тощо”, — зазначає голова молодіжної громадської ради Анастасія Козак.
Перший день “Вуличного кінотеатру” відбувся з іграми для дітей: проводилися естафети, руханки, конкурси з подарунками. А також на відкриття проекту запросили міських аніматорів. Захід продовжився танцями. Коли ж сонце закотилося за Південний Буг, глядачі побачили сімейну авантюрну комедію “11 дітей з Моршина” (офіційний дозвіл від кінокомпанії Solar Media Enterteinment).
“Живу неподалік Молодіжного парку. Гадаю, зможу відвідувати кожен захід “Вуличного кінотеатру”. Бо це — чудовий спосіб розважитися у теплий літній вечір. Раджу лише запастися засобами проти комарів. Влітку на природі без цього ніяк!” — ділиться враженнями Марина Губієнко.

Ірина САЛІЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *