Офіційно

Націоналісти разом ідуть у Верховну Раду за списком “Свободи”

ВО “Свобода”, Національний корпус, Правий сектор, Українська Добровольча Армія, ОУН та Конгрес українських націоналістів йдуть на вибори до Верховної Ради спільним списком.
Очолить похід націоналістів лідер “Свободи” Олег Тягнибок. Також до першої п’ятірки націоналістів увійшли лідер Національного корпусу Андрій Білецький, командир Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош, голова Правого сектора Андрій Тарасенко та віце-спікер Верховної Ради України VII скликання Руслан Кошулинський.
Відповідне рішення ухвалив з’їзд ВО “Свобода”. Перша десятка об’єднаних сил націоналістів, які підуть за списком “Свободи”:
1. Олег Тягнибок, голова ВО “Свобода”,
2. Андрій Білецький, голова ПП “Національний корпус”,
3. Дмитро Ярош, лідер ГО “ДІЯ”,
4. Андрій Тарасенко, голова ПП “Правий сектор”,
5. Руслан Кошулинський, віце-спікер ВРУ VII скликання,
6. Богдан Бенюк, народний артист України.
7. Родіон Кудряшов, керівник штабу ПП “Національний корпус”.
8. Олександр Сич, голова Івано-Франківської обласної ради,
9. Пилип Іллєнко, голова Держкіно України,
10. Юрій Сиротюк, голова фракції ВО “Свобода” в Київраді.
“Тільки націоналісти можуть стати щитом, який зупинить реванш промосковської нечисті. Ми маємо повернути українцям почуття гідності й гордості. Ми маємо забрати те, що належить нам по праву. У нас особлива місія: не посоромити слави героїв, захистити майбутнє дітей. Потужна фракція націоналістів повинна бути в парламенті. Вона не дасть знищити Українську державу і покаже якісну роботу на користь української нації, на забезпечення гідного життя для кожного українця. Зміни ми можемо запропонувати не просто на словах, а вже реальними напрацьованими законопроектами”, — заявив Олег Тягнибок.
На вибори націоналісти йдуть із програмою “Україна — понад усе!”
Праві політичні сили висунули дуже непоганий список кандидатів у народні депутати. Про це написав політолог Михайло Басараб.
“Свобода” з Ярошем і Білецьким спокійно може пройти 5%. Це серйозний конкурент для партії Порошенка. Праві остаточно топлять Гриценка і ставлять під питання проходження партії Ігоря Смешка”, — зазначив політолог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *