Місто і влада

Літо зі спортивним азартом

Щоб у вандалів не свербіли руки ламати, бити й трощити чуже майно, винахідники придумали спеціальні матеріали, аби протидіяти хуліганам. Так з’явились противандальні відеокамери, противандальне скло, а нині в Хмельницькому активно встановлють антивандальні тенісні та шахові столи у парках та на прибудинкових територіях. Цього року такі столи вже є в парку ім. М.Чекмана і біля СКЦ “Плоскирів”, далі на черзі парк ім. І.Франка та парк біля гарнізонного Будинку офіцерів у Раковому. Також тенісні столи вже є на прибудинкових територіях за адресами: вул. Володимирська, 1, Бандери, 20/1, Хотовицького, 11/2. Планують такі ж встановити в дворах будинків на вул. Гастелло, 15, 15/1 та Зарічанській, 6/4, 36/3.
“Шахи — популярна гра і серед дорослих, і серед молоді. Як приємно зіграти в партію-другу десь у прохолодному парку, коли на вулиці спека. А ще приємніше, коли для цього є облаштоване місце, як-от у парку ім. М.Чекмана чи біля СКЦ “Плоскирів”. Цьогоріч плануємо встановити шість шахових столів у різних мікрорайонах міста”, — зазначив міський голова Олександр Симчишин.
Також активно будуються багатофункціональні спортивні майданчики. Загалом уже до 20 таких майданчиків функціонують у місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *