Соціум

Шоу повітряних кульок та мильних бульбашок

У Хмельницькому відбувся міжнародний фестиваль з аеродизайну. Другий міжнародний фестиваль з аеродизайну проходив у рамках фестивалю сім’ї “Всі разом за сім’ю”, з 11 до 19 травня. Дійство розгорнулося на майданчику перед кінотеатром ім. Т.Шевченка.


Майстри показали своє мистецтво, перетворюючи звичайні повітряні кульки у шедевр, популяризуючи у такий спосіб індустрію товарів для свят. У цьогорічному заході взяли участь представники України, Іспанії та Італії, майстри виготовлення виробів з повітряних кульок, призери міжнародних змагань з аеродизайну.
У суботу, 18 травня, проходило основне дійство: урочиста презентація виробів з повітряних кульок, виготовлених учасниками фестивалю, та розважально-ігрова програма для наймолодших жителів та гостей міста — шоу мильних бульбашок. Організатор фестивалю: компанія “АРТ-Студія Ельф” (місто Красилів).


“Ми вже 10 років працюємо у цій сфері. Цього року організували у Хмельницькому другий міжнародний фестиваль з аеродизайну. На жаль, дощова погода не дала можливості зробити все заплановане, — розповіла Яна Савицька, спеціаліст з роботи з повітряними кульками. — Цей фестиваль вийшов невеликим, можна сказати сімейним, у нас було дві команди, загалом 18 осіб. Двоє учасників фестивалю — з Іспанії, один — з Італії, решта — українські аеродизайнери, які вміють творити красу і радувати всіх, особливо дітей”.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *