Спорт

Футбольні баталії

У Хмельницькому в рамках чемпіонату Україи з футболу серед команд другої ліги професійних клубів відбувся матч подолян і тернополян. За вирішальною грою команд клубів “Поділля” та “Нива” прихильники футболу спостерігали 1 травня на стадіоні “Поділля”.
Цього разу хмельничанам не пощастило, аж три мʼячі влучили у їхні ворота. Відтак рахунок гри невтішний — 3:0 на користь тернопільської “Ниви”.
Команду ФК “Поділля” готував Віталій Костишен. Після минулої гри у Чернівцях він заявив про свою відставку. Вирішується питання, хто стане новим головним тренером “Поділля”.

Хмельничани показали клас на всеукраїнських змаганнях з футболу серед дитячо-юнацьких спортивних закладів сезону 2018-2019 років. У категорії юнаки 2002-2003 років народження команда Хмельницької ДЮСШ №1 обійшла футболістів з “КБУ ДЮСШ Чернівці” з рахунком 3:1.
Абсолютними переможцями футбольного турніру, аж на три очки обігравши суперників, стали й вихованці міської ДЮСШ №1 2004-2005 років народження. У нелегкому футбольному змаганні з ровесниками з “КБУ ДЮСШ” вони не пропустили жодного м’яча у свої ворота.
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *