Місто і влада

Креативні ідеї фінансуватиме місто

Цьогоріч подача заявок для участі в конкурсі на отримання грантів за програмою “Громадські ініціативи” проходила з 11 березня до 11 квітня. Їх подавали в електронному та паперовому виглядах. Пріоритетним напрямком реалізації програми визначено “Креативний Хмельницький”. Тому комісія, яка розглядала мікропроекти, вирішила, що фінансову підтримку отримають лише ті проекти, які вирізнятимуться новизною й творчим підходом.

Наразі прийом заявок завершився. Як стало відомо, хмельничани подали 26 ідей на загальну суму понад два мільйони гривень. Але бюджетне фінансування отримають не всі. Комісія відібрала 12 найцікавіших проектів, які відповідатимуть темі. На реалізацію громадських ініціатив у міській казні передбачили один мільйон гривень.
“Місто й надалі сприятиме втіленню цікавих ідей громади, надаючи фінансову підтримку, — запевняє заступник міського голови Володимир Гончарук. — Наразі в роботі перебувають 16 мікропроектів, які перемогли у конкурсі минулого року. Мушу зауважити, що активність хмельничан зростає і це свідчить, насамперед, про їхню небайдужість до покращення життя міста в різних сферах”.
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *