Кримінал

За сутенерство за ґрати

Підприємець зі Славути придбав у райцентрі квартиру, яку облаштував під бордель. До занять проституцією він схилив 21-річну жінку, знаючи, що вона одна виховує маленького сина і матеріально не забезпечена.

За його вказівкою дівчина мала надавати інтимні послуги клієнтам, яких підшукував сам. За одну послугу любителі полунички платили сутенеру півтори тисячі гривень, третину з яких він віддавав жінці.
Після того, як потерпіла відмовилась виконувати його вказівки, власник будинку розпусти почав шантажувати її інтимними відео, яке спеціально знімав прихованою камерою. Окрім цього, погрожував розповісти односельцям та знайомим про шляхи її заробітку.
За захистом жінка звернулася до правоохоронців. Під час досудового розслідування, проведеного за процесуального керівництва слідчим відділом Славутського відділу головного управління Національної поліції в області, встановлено, що 43-річний чоловік з метою особистого збагачення дійсно облаштував у Славуті бордель.
Співробітники Шепетівської місцевої прокуратури в суді довели вину підприємця у вчиненні злочину проти суспільної моралі. Вироком Славутського міськрайонного суду його засуджено до чотирьох з половиною років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *