Кримінал

Батько побився з однокласниками сина

Зламані носи й струс мозку — так закінчилася бійка двох одинадцятикласників Хмельницької ЗОШ №1 з батьком однокласника.

А почалося все з того, що син приїхав до школи на крутій іномарці і хизувався перед однолітками, що може запросто їздити на перерві додому, а не бігати за пиріжками до найближчої крамниці. Однокласникам зухвала поведінка хлопця не сподобалася. Двоє з них вирішили провчити хвалькуватого товариша і приспустили колеса автомобіля. Про цей випадок дізнався батько хлопця. Він одразу приїхав до школи і почав кулаками з’ясовувати стосунки з підлітками. Одному з них одразу ж поцілив у носа, але не спинився, наносячи удари і в голову. Хлопець просив не бити, казав, що недавно переніс операцію, та розлючений чоловік продовжував ще й наносити удари ногами в пах. Інший хлопець кинувся на порятунок товариша, тоді батько однокласника розтовк носа і йому.
Про інцидент учителі не повідомили ні поліцію, ні швидку. Кажуть, не знали, що травми настільки серйозні. Зупинили лише кров і в супроводі вчителя фізкультури відправили потерпілих на таксі до травмпункту. Хлопців одразу госпіталізували. Лікар Хмельницької міської дитячої лікарні Юрій Бодяка каже, потерпілі потрапили в медзаклад у стані середньої важкості. Після повторного обстеження їх діагноз підтвердився — в обох переламані носи й струс мозку.
Нині одинадцятикласники прооперовані, а в поліції відкрили одразу два кримінальні провадження. Перше — за заявою батьків потерпілих підлітків, друге — за заявою батька, який влаштував у шкільному дворі криваву бійку.
Доки правоохоронці розслідують обидві справи, у школі провели батьківські збори, та батько однокласника потерпілих на них не прийшов. Відомо лише, що перед одинадцятикласниками він вибачився, сказавши, що всі крапки в цій ситуації мають поставити правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *