Місто і влада

Нове життя старих дворів

Цьогоріч у місті запланували капітально відремонтувати 25 прибудинкових територій. Сім із них є перехідними об’єктами з минулого року.

На вул. Панаса Мирного, 31 майже місяць тривали ремонтні роботи. Відтепер там нові тротуари, водовідведення, під’їзна дорога та місця для паркування автомобілів. Всі зміни коштували міському бюджету майже два мільйони гривень.
Нині триває ремонт на Старокостянтинівському шосе, 12. Наразі тут уже демонтували старий асфальт поблизу будинку, зрізали аварійні дерева, провели саночистку всіх інших. У планах — зробити водовідведення, зручну пішохідну доріжку, місця для паркування і повністю замінити асфальтне покриття. На ремонтні роботи з міського бюджету виділено понад два мільйони гривень.
Ремонтують також двір на проспекті Миру, 31. Тут повністю міняють асфальтоване покриття, розширюють паркомісця, укладають плиткою тротуарні доріжки і встановлюють нові лавки. Крім згаданих, перехідними є ще п’ять об’єктів. Нині вони теж у роботі. Зокрема, на Курчатова, 1 зроблено водовідведення, завершують асфальтування. Ремонтують прибудинкові території також за адресами: вул. Прибузька, 44, Тернопільська, 34/4, просп. Миру, 70/1 та 70/2, Вайсера, 79.
Крім перехідних з 2018 року, ще 18 об’єктів підлягатимуть ремонту. За адресами: вул. Тернопільська, 28 та Сковороди, 9, 9/1, 11/2 вже готові проекти для проведення ремонту прибудинкових територій, об’єкт на вул. Чорновола, 56 — оголошено тендер, щодо решти — виготовляється проектна документація. Загалом у 2019 році на капремонт прибудинкових територій місто спрямує 20 мільйонів гривень.
Вл. інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *