З життя громади

Норвезькі благодійники — хмельницьким комунальникам

Як зауважив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, такі подарунки місто отримує від норвезьких друзів не вперше.

“Не так давно ми вітали комунальників із професійним святом. Шестеро отримали ключі від квартир. Дві тонни нового сучасного спецодягу та взуття від європейських виробників — це також гарний подарунок працівникам наших комунальних підприємств. Він якісний, безпечний, антитравматичний. Працювати в такому спорядженні, безперечно, буде комфортно й ефективно”, — каже міський голова.
Передавав гуманітарний вантаж представникам управлінню житлово-комунального господарства голова Християнської благодійної місії “Допомога”, що в місті Хмельницькому, Павло Сівець. “Ми контактуємо з Норвегією з 2001 року, — розповів Павло Іванович. — Співпрацюємо зі спорідненою організацією в норвезькому місті Молда, яку очолює Ян Туре Торнес. За тисячі кілометрів від України є багато людей, які нам допомагають. Торік благодійники подарували автомобіль швидкої допомоги для дитячої лікарні, аналогів якому немає в області. Наші норвезькі друзі щороку передають різні засоби для лікарень, будинків пристарілих тощо. Також щороку в гуманітарному вантажі є одяг та взуття для працівників комунальної сфери міста”.
Наразі, крім спецодягу та взуття для комунальних служб міста, норвезькі благодійники передали спецодяг та взуття міським дитячій лікарні та перинатальному центру, а також обласній лікарні.
Світлана ЛЕОНТІЄВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *