З життя громади

Кандидат у президенти України від об’єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський. Точка зору

Народний артист України Володимир Смотритель про українське

Я — людина мистецтва. І в театрі ми всіляко намагаємося популяризувати все українське: традиції, видатні історичні постаті, мову… Ми це робили навіть тоді, коли за це карали. Саме це я насамперед шукаю в програмах кандидатів у президенти України. Потужний український складник я бачу в програмі Руслана Кошулинського.

У плані докорінних перетворень націоналіста розвитку нашої мови присвячений цілий розділ під безапеляційним гаслом “Національна гідність, замість українофобії та ворожої пропаганди”. Зазначу, що пан Руслан не розмінюється на різного роду політтехнологічний талалай. Він пропонує чіткі кроки, я би сказав, навіть певною мірою непопулярні. А отже, цей кандидат не бреше.

Серед іншого Володимир Смотритель відзначив зокрема нагальність таких радикальних заходів, як позбавлення ліцензій ЗМІ, які порушують мовне законодавство, ведуть антиукраїнську пропаганду; спрямування кожної шостої гривні з прибутку від прокату іноземної кінопродукції на розвиток вітчизняного кіно; скасування оподаткування на україномовне книговидання, аудіо- та відеопродукцію, програмне забезпечення тощо.

Волонтерка Валентина Базилюк про перемогу над ворогом

Волонтери знають, що війна триває, а покращення озброєння української армії лише на військових парадах у Києві. І обіцянки, що бойові дії на Сході можна припинити за лічені дні, години чи навіть місяці, — звичайнісінька профанація. Правильно каже Руслан Кошулинський — це буде капітуляція. Він єдиний, хто пропонує боротися за Україну та здобути перемогу на наших умовах.

Визнати Росію державою-агресором, змінити Мінські угоди та припинити загравати з Москвою і її бізнес-партнерами проти України, створити високотехнологічну професійну контрактну армію та потужний ракетний щит, повністю переозброїти Збройні Сили України.

При цьому націоналіст не обіцяє зробити це миттєво, а пропонує робити це за відповідною державною програмою протягом 15-20 років і щорічно контролювати її виконання.

Підприємець Руслан Лещишин про державний захист українського виробника

Що пропонує Руслан Кошулинський для малого та середнього бізнесу?

Те, чого нам, підприємцям, наразі не вистачає: держаний захист українського виробника. Це і новий Податковий кодекс, що сприятиме розвитку підприємництва. І оподаткування за принципом: малий бізнес — малі податки, великий бізнес — великі податки. Безвідсоткові державні кредити на відкриття власної справи та доступні кредити для розвитку. І головне — ліквідація приватних монополій та картелів, які душать українську економіку.

Учасник Революції гідності Юрій Кравчук: “З-під куль на Інститутській мене виносив Кошулинський”…

20 лютого 2014 року в Києві на Інститутській підприємець зі Старої Синяви Юрій Кравчук отримав три вогнепальні поранення. Куля вирвала 12 сантиметрів кістки нижче коліна.

Того дня зранку на нас чекало чергове випробування: доповіли про перших поранених на Інститутській. Тоді зі мною йти на порятунок зголосилося 36 добровольців. Не одне життя ми зберегли, але за мить допомоги уже потребував я. Із зони обстрілу мене виносили побратими, серед яких я впізнав і Руслана Кошулинського”, — розповів сотник Майдану.

Брати Капранови для тих, хто боїться голосувати за Кошулинського, бо “голос пропаде”

Голос пропаде, якщо за нього не проголосувати. Бо хто б не вийшов у другий тур, він має рахуватися з українцями. А якщо ви проголосуєте за когось іншого, рахуватися будуть із ним, а не з нами, бо саме в нього будуть голоси людей. Для того націоналісти і працюють, щоб влада виконувала наші вимоги.

Очільник промислового підприємства Володимир Постовий про розвиток національної економіки

Захист українського товаровиробника, сприяння розвитку національної економіки і знищення корупційної складової — ось що потрібно сьогодні нам, промисловцям. Малий та середній бізнес має не виживати, а бути фундаментом для відродження середнього класу в Україні. План докорінних перетворень Руслана Кошулинського відповідає сподіванням українських товаровиробників щодо посилення їх конкурентоспроможності. Таку думку висловлює голова правління Кам’янець-Подільського ПАТ “ГІПСОВИК” Володимир Постовий.

Не так давно Кам’янець-Подільський вважали промисловим центром Хмельниччини. Тут працювали заводи-гіганти”, що забезпечували людей роботою і підтримували економіку. Здавалося, ще у 1995-му країна перегорнула сторінку “совкової” планової економіки й готова перейти до ринкової з її перевагами і одночасно викликами. На жаль, не склалося. Промисловість України просто вимирає і потребує державницького підходу до захисту інтересів національного виробника”, — каже промисловець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *