Місто і влада

Хмельницький співпрацюватиме з Китаєм

21 лютого міський голова Олександр Симчишин мав зустріч з китайською делегацією, яка відбулась в Посольстві КНР в Україні. Сторони обговорили ряд актуальних питань, які стосуються співпраці у сфері бізнесу.

Також мова йшла про участь хмельницьких виробників на виставках у Китаї, розробку туристичних маршрутів “Подорожуй з Хмельницького” та участь нашого міста в проекті співпраці партнерських міст, який фінансуватиметься за рахунок уряду КНР.

У ході зустрічі хмельницька делегація презентувала китайській стороні індустріальний парк “Хмельницький” та попередньо домовилася про Дні Китаю у нашому місті.

Нагадаємо, у жовтні 2018-ого в Китаї відбувся Міжнародний саміт Silk Road Business Summit, у якому взяли участь представники майже 100 країн світу. У складі української делегації був Хмельницький міський голова. Олександр Симчишин. Він презентував інвестиційний потенціал міста й зустрівся з керівниками китайських міст, провінцій та регіонів. А вже у листопаді в Хмельницькому побувала делегація з Китаю. Тоді міська влада підписала Меморандум про співробітництво між Хмельницьким та містами Альянсу Великого Шовкового Шляху.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *