Спорт

Знай наших

Успішно розпочала рік збірна команда Хмельницької області з кульової стрільби. Вісім золотих, три срібні та п’ять бронзових медалей чемпіонату України серед дорослих здобули учні обласної ДЮСШ та ДЮСШ “Колос”, яких тренує Петро Бардецький.

Зокрема чотири золоті медалі на рахунку Ігоря Кізими, по дві золоті в Дениса Баблюка і Давида Красоти, срібні та бронзові в Маргарити Тарканій, Крістіни Гілевич та Анастасії Савельєвої. Змагання були останнім етапом відбору на чемпіонат Європи, який відбудеться в березні у хорватському місті Осієк. П’ятеро хмельничан представлятимуть Україну на цих престижних змаганнях. А загалом до складу Національної збірної включено семеро наших земляків- майстер спорту міжнародного класу, багаторазовий чемпіон Європи та світу серед юніорів попередніх років Ігор Кізима та майстер спорту міжнародного класу, триразовий чемпіон Європи серед юніорів минулого року Денис Баблюк.

Команда юніорок повністю буде представлена хмельничанками майстрами спорту Крістіною Гілевич і Маргаритою Тарканій та кандидатом у майстри спорту Софією Бондар.

Віра Шадріна, відповідальний секретар обласної федерації кульової стрільби.

На фото: Гілевич, Тарканій, Савельєва; Кізима, Красота, Баблюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *