Освіта

У 55 з дитячими усмішками

Нещодавно славний 55-річний ювілей святкував дошкільний навчальний заклад №21 “Ластівка”. Свято відзначили у дружному колі вихователів, дітей, батьків та почесних гостей.

Спершу згадали історію створення дитсадка. Перший наказ про його будівництво міська влада видала ще у 1963 році. І вже в січні 1964 року на теперішній вулиці Сковороди розпочалося зведення другої домівки для малечі міста. Світлини з минулого засвідчили, що раніше у дитсадку функціонували верандні групи, які з роками утеплили, і нині “Ластівка” — один із кращих дитячих садків у місті. Тут виховуються майже 300 маленьких хмельничан.

Заслуга в цьому і влади міста: територію дитсадка по-новому огородили, відремонтували приміщення, нині продовжується його утеплення.

Ластівка” — під опікою турботливого теперішнього керівника Наталії Бабій, котра докладає всіх зусиль, щоб діти росли й розвивалися в комфортних умовах. За новітніми програмами тут працюють 29 досвідчених вихователів.

На ювілей до “ластівчат” завітала і заступник міського голови Галина Мельник. Привітавши іменинників, посадовець вручила колективу “Ластівки” грамоти від міського голови Олександра Симчишина. Нагородила грамотами досвідчених педагогогів і виконуюча обов’язки директора міського департаменту освіти і науки Людмила Корнієцька.

З нагоди свята гостей розважили танцем група №2 “Джерельце” та піснею випускниця дитсадка Єва Горбатюк. Навіть самі вихователі станцювали з рушниками. По завершенню гостей частували запашним короваєм.

За довгі роки співпраці вихователі дитсадка стали справжніми подругами. Для них особливим подарунком був плакат з їхніми дитячими фото “Усі ми родом з дитинства”, де кожна з них ще маленька Галинка, Даруся, Наталочка чи Зоїнька. Знайшли серед світлин і фото попереднього керівника дитячим садком Ніни Ландар-Цибульської.

Ірина САЛІЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *