Без категорії

Особистий кабінет споживача газу — цілодобовий зворотній зв’язок з “Хмельницькгазом”

Уже понад 80 тисяч споживачів газу Хмельниччини кілька років у теплі та затишку з домашнього або робочого комп’ютера повністю керують своїм газовим рахунком. І у зручний час — чи то ввечері, чи зранку, чи й далеко за північ. Тому необхідність добиратися у сніг чи дощ у банк та на пошту, щоб сплатити за газ чи надати показання лічильника, відпала повністю.

Адже здорожчання блакитного палива, яке відбулося за рішенням уряду з 1 листопада, змушує споживачів ставати дисциплінованішими. Тому найкращий варіант — це тримати під постійним контролем витрати блакитного палива та вчасно розраховуватися за нього.

Тож «Хмельницькгаз» пропонує своїм клієнтам сучасний та доступний сервіс цілодобового контролю над власним рахунком за газ: зареєструватися на всеукраїнському сайті споживачів газу 104.ua та отримати сучасний Особистий кабінет. Тобто 24 години на добу за потреби переглядати поточний баланс, вносити щомісяця показання лічильника газу, сплачувати з мінімальною комісією та навіть задати запитання працівникам газової компанії, надіслати свої зауваження чи подякувати. Подробиці — у сюжеті https://mistotv.com/27788

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *